Menu Sluiten

Intuïtie op je werk

Workshop van één dag voor mensen die meer met hun intuïtie willen werken.

Intuïtie en ratio als kompas

Op je werk wordt je makkelijk overladen met prikkels van buiten. Meningen, verwachtingen, geluid, vergaderingen, je computer met de eeuwige mail. Je bent veel aan het denken. In deze workshop leer je hoe je te midden van die drukte ruimte kan maken voor je intuïtie. Je brengt je hoofd tot bedaren en geeft ruim baan aan je innerlijke stem. Die weet wat belangrijk is en wat niet. Zo zorg je voor meer rust, efficiënt werk en werkplezier.

In de workshop werken we met meditatie, visualisatie en andere werkvormen.

Je leert:

-luisteren naar de stem van je intuïtie bij het nemen van beslissingen

-hoe je in een vergadering of tijdens een gesprek contact houdt met de stem van je innerlijk

-jezelf afschermen voor ongewenste invloeden van buitenaf

-hoe je jouw werkplek of een vergaderzaal de energie en sfeer geeft van jouw keuze

Is Intuïtie op het werk iets voor mij?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer met zijn of haar intuïtie wilt werken en het aandurft om intuïtieve technieken te leren en toe te passen.

Je hebt me op een bijzondere manier naar mezelf laten kijken en me daarmee een eind op weg geholpen bij mijn ontdekkingsreis.

Dorien Roggekamp

Ik heb nog steeds het gevoel dat mijn intuïtie nergens zo snel groeide en ik zo in mijn kracht stond als in jouw workshops.

Mijke G.

En jij, wie ben jij?

Ik ben een zeer ervaren trainster intuïtieve ontwikkeling. Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid in hun  intuïtieve ontwikkeling. In 2008 stond ik in de finale in het TV-programma Het zesde zintuig.
Daarnaast ben ik zelfstandig organisatieadviseur, coach en teamcoach. Ik heb jarenlange ervaring bij de rijksoverheid als leidinggevende, programmamanager en organisatieadviseur.

Aanmelden:

Deze workshop wordt alleen in company aangeboden. Aanmelden kan met een groep(je). Bel 0612926982 of mail info@nicolineroozen.nl