Nicoline Roozen

Ik ben Nicoline Roozen en ik heb een hekel aan gedoe.

Gedoe? Hoezo?

Ja, gedoe op het werk waar mensen elkaar vliegen afvangen of elkaar verwijten maken. Gedoe doordat iedereen wil dat anderen veranderen. Of door onduidelijkheid over de verantwoordelijkheden en taken.

Met mezelf heb ik liever ook geen gedoe. Piekeren, onzekerheid, frustratie. Ik kom het wel tegen, maar ik weet heel goed hoe ik daar ook weer vanaf kom.
Opruimen van gedoe is mijn werk geworden.  Ik ben begonnen bij mezelf en nu help ik anderen. Dat is mijn bijdrage om er voor te zorgen dat iedereen met plezier het werk kan doen waar hij of zij goed in is. Als persoon, in het team en ja, hup, de hele organisatie. Dat is echt niet zo moeilijk. Heerlijk. Veel duidelijkheid, veel plezier en veel resultaat. En heel veel zin in je werk.

Maar wie is Nicoline Roozen?

Ik ben organisatieadviseur, teamcoach, coach. Al jaren. Eerst heb ik bij de rijksoverheid allerlei complexe veranderingsprocessen begeleid. Het ging dan om reorganisaties, cultuurontwikkeling of implementatie van veranderingen. Daarnaast werkte ik als coach en teamcoach. En o ja, leidinggevende ben ik ook geweest.

En nu ben ik zelfstandig organisatieadviseur.  Als programmamanager of als organisatieadviseur vertaal ik een veranderopgave naar een concreet proces.  Ik faciliteer de bijeenkomsten waarin de verandering gestalte krijgt. Teams komen door mijn begeleiding in beweging zodat zij zonder gedoe hun beste resultaten behalen. Met coaching equipeer ik professionals om ze laten excelleren in hun werk. Ik ben enthousiast over intervisie en begeleid deze graag en kundig.

Systemisch werken en (organisatie)opstellingen hebben mijn hart gestolen en daar heb ik veel ervaring mee.

Ik voel precies aan waar de schoen wringt. Dat scheelt een hoop gedoe.