Menu Sluiten

Nicoline Roozen

Ik ben Nicoline Roozen en ik houd van readingen. Daar ligt mijn passie en mijn talent. In 2006 ben ik afgestudeerd als gecertificeerd healer en reader bij het CICO. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk en daarin heb ik honderden readingen gegeven. Elke reading is voor mij als een cadeau dat ik uitpak. Eerst gaan de strik en de verpakking ervan af. Er blijkt een nieuw cadeau in de doos te zitten. Elke keer gaat de buitenkant ervan af en wordt er meer zichtbaar van de binnenkant. De binnenkant is altijd prachtig. We denken dat de buitenkant het mooist is, maar dat is slechts de beschermlaag van onze schat binnenin. Ik werk altijd in afstemming van de ontvanger, zodat die hoort wat gehoord kan worden. Niet meer en niet minder.

Zo heb ik honderden mensen ondersteund in hun ontwikkeling en een zet gegeven in de richting van hun kern, hun essentie. In 2008 en 2009 heb ik meegedaan aan het televisieprogramma Het Zesde Zintuig en behaalde ik een finaleplaats. Sindsdien zijn mijn reading-kwaliteiten toegenomen.

Wat doet Nicoline Roozen nog meer?

Ik ben interimmanager en organisatieadviseur. Ik ben aangesloten bij de coöperatie De Beuk . De laatste jaren ben ik vooral actief in de biologische sector, die ik een warm hart toedraag. Daarvoor heb ik bij de rijksoverheid allerlei complexe veranderingsprocessen begeleid. Het ging dan om reorganisaties, cultuurontwikkeling of implementatie van veranderingen. Ik ben jarenlang leidinggevende geweest.

Al met al ben ik gepokt en gemazeld in organisaties. Ik weet hoe de hazen lopen en hoe dat werkt, een (management) team. In combinatie met mijn readingen maakt mij dat behoorlijk uniek. Hoeveel mensen ken jij die reader zijn en vertrouwd zijn met allerlei organisaties?

Wil je meer over me weten of heb je belangstelling om met mij te werken? Neem vrijblijvend contact op: