Menu Sluiten

Werken met impact

Training van 2 keer één dag voor young professionals en trainees waarin je jouw impact op het speelveld , in gesprekken en in bijeenkomsten vergroot.

Young professionals aan het werk

+ versterk je invloed op het speelveld op je werk
+vergroot je repertoire van beïnvloedingsstijlen
+ krijg concrete handvatten voor meer impact

Hoe voorkom je dat je je steeds aanpast op het werk?

Je hebt zo je input over hoe het beter kan op je werk. Input voor hogere kwaliteit, efficiënter werk, minder werkdruk. Je gooit wel eens een balletje op, maar je werkomgeving gaat niet zo makkelijk mee met jouw ideeën als jij zou willen. Hoe ga je daarmee om? Pas je je aan of word je af en toe eigenwijs? Klagen wil je niet. Nee, je zoekt jouw effectieve manier om maximaal bij te dragen op je werk, je werk te doen op een manier die goed voelt en je relatie met collega’s prettig te houden. Dat is een manier waarop je jouw kwaliteiten maximaal inzet samen met je collega’s. In deze training ontwikkel je jouw persoonlijke manier om dat te doen.

Beschrijving

Met jouw eigen voorbeelden leer je over de mogelijkheden om impact te hebben op je werk. Je gaat met een helikopterview naar het speelveld kijken op je werk en je leert welk gedrag van jou resulteert in de invloed die je zoekt. Door middel van intensieve feedback leer je om invloed flexibel uit te oefenen, afhankelijk van je doel, de situatie en de persoon tegenover je. Je ervaart hoe je succesvol kan zijn als je het anders aanpakt dan je gewend bent.

Tussen de trainingsdagen in breng je het geleerde in praktijk. Je reflecteert hierop en je maakt een verdiepingsslag.

Past Werken met impact bij mij?

De training is voor hoog opgeleide (HBO/bachelor/master) trainees en young professionals die willen leren over impact en samenwerking vanuit hun eigen kracht.

Samen leren

De groep bestaat uit max. 10 personen. zodat je de aandacht krijgt die je verder brengt. Ik creëer een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie. Meer informatie over de trainer op nicoline

Aanmelden Werken met impact

Deze workshop wordt alleen in company aangeboden. Aanmelden kan met een groep(je). Bel 0612926982 of mail info@nicolineroozen.nl